Zsírok szerepe a táplálkozásban – valóban károsak?
2016. január 26. írta: Tóth Nándor Tamás

Zsírok szerepe a táplálkozásban – valóban károsak?

olive-oil-1-1477831-639x850_1453749868.jpgA zsírok évszázadok óta szerves részét képezik a magyar konyhakultúrának. Nehezen tudnék olyan hagyományos magyar készételt említeni, aminek a receptje nem úgy kezdődik, hogy „forrósíts fel 2 evőkanál zsiradékot, és futtass meg rajta…” nos… bármit. Az utóbbi években népszerűvé vált reform és egészséges táplálkozás szkeptikus a zsírokkal és a szervezetre gyakorolt hatásukkal kapcsolatban, a zsiradékok kezdenek egyfajta ellenség-szerepbe szorulni. Pedig szerintem meg lehet találni a helyüket az egészséges táplálkozásban.

A Benkő Szilvia által írt cikk folytatását elolvashatod a táplálkozási tanácsadó saját blogján, csak kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://diohejbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr948318054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása