A zsírok évszázadok óta szerves részét képezik a magyar konyhakultúrának. Nehezen tudnék olyan hagyományos magyar készételt említeni, aminek a receptje nem úgy kezdődik, hogy „forrósíts fel 2 evőkanál zsiradékot, és futtass meg rajta…” nos… bármit. Az utóbbi években népszerűvé vált reform és egészséges táplálkozás szkeptikus a zsírokkal és a szervezetre gyakorolt hatásukkal kapcsolatban, a zsiradékok kezdenek egyfajta ellenség-szerepbe szorulni. Pedig szerintem meg lehet találni a helyüket az egészséges táplálkozásban.
A bejegyzés trackback címe:
https://diohejbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr638318054
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.