Tápláld az agyad!
2016. október 31. írta: daniellatreiber

Tápláld az agyad!

Munkahelyi stresszkezelés Dióhéj módra: Ne érd be a kommersz megoldásokkal, pörgesd fel magad jótékony hatású magkeverékeinkkel!

 

Kitörnél a mókuskerékből? Kell egy kis OFF, valami humán, sőt emberi? Tele az agyad? 

Tudjuk, mi a stájsz. Mi is dolgoztunk irodában. Elegünk lett a robotból. Kitaláltuk a Dióhéj nassokat. Először magunknak. Mert kellett valami, ami kikapcsol és feltölt munka közben. Mert mi mindig a fiókba nyúltunk valami harapnivaló után, amikor fullon voltunk a melóval. Csak sohasem volt ott semmi érdekes.

Fontos az időnk, nincs lehetőség so-so megoldásokra, amikor éhesek vagyunk, és fárad az agy.

Nem rajongunk a kommersz dolgokért. Unjuk a csokit meg a kekszet. Meg a banánt. :)

Nem csak az élvezetet keressük, hanem olyan desszertet, ami feltölt energiával, mégis belefér egy diétába is. Hiszen hízni mi sem szeretünk.

Mert fontos, hogy minden nap ehessünk belőle, mégse unjuk meg.

Mert nem csak a gyomrunkat szeretnénk megtölteni, hanem az agyunkat is.

Megcsináltuk a Dióhéjat. A finomságból hobby lett, aztán vállalkozás. Most a magunk urai vagyunk, és azoknak segítünk, akik egy kis értelmes, extra snackre vágynak a munka dandárjában.

A Dióhéj nassokat, a Mesés kemencés ínyencségeket nemcsak kitaláltuk, hanem a mai napig végig mi csináljuk, az alapanyagok beszerzésétől a receptúrákon át az elkészítéséig. Olyan gondossággal, mintha magunknak készítenénk. Mert fontos nekünk.

Összeválogatjuk a legfinomabb magokat (mandula, törökmogyoró, kesudió, földimogyoró, tökmag), fűszerezzük, kemencében megpörköljük, feldobjuk ezzel-azzal.

Ma már sok-sok ízben kínáljuk, akad bőven édes és sós is, és aki megkóstolja, szerelembe esik vele. Amióta táplálkozási tanácsadónk van, azt is tudjuk, hogy a kekszekkel, csokikkal ellentétben a Dióhéj lassabban szívódik fel, hosszabban játja el szervezetünket energiával, és tele van olyan ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, vitaminokkal, amik serkentik az agyműködést. Megerőltető projektek közben, vizsga, nehéz tárgyalások előtt sokkal jobb, mint a snassz bolti nass. Mi már egyáltalán nem eszünk hagyományos snackeket, mert a Dióhéjjal sokkal jobban érezzük magunkat, jobban tudunk koncentrálni. És nem utolsósorban sokkal izgalmasabb finomságot jelent, és kifejezetten trendi.

Most is sok a meló, de végre van valami, ami tölt bennünket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diohejbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr8611917125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása